Hvem er vi

Klinikken ble startet 1987 og holder sentralt til i Bergen, i gå-avstand fra jernbane og buss; bystasjonen, og har moderne utstyr, som ultralyd med doppler og apparat for måling av beinskjørhet.
Klinikken har parkeringsplasser, men det anbefales å parkere i nærliggende parkeringshus, som Jegergarasjen (Ved byporten) eller bystasjonen.

Dr Steier

Ansvarlig lege, Dr Steier har medisinsk embetseksamen fra Universitetet i Heidelberg, Tyskland. Han har lang erfaring som gynekolog på Kvinneklinikken, Haukeland Universitetsklinikk. Er spesialist i kvinnesykdommer og fødselshjelp. Har Dr grad i medisin på emnet hormoner i svangerskapet.
Har hatt ansvaret for og arbeidet med fosterdiagnostikk på Haukeland Universitetsklinikk fra 1986 til 1994. Fra 1987 bygget han opp, og ledet Fertilitetsavdelingen ved sykehuset fram til mars 2003.
Siden 1987 har han i tillegg drevet deltids privat spesialistpraksis i kvinnesykdommer og fødselshjelp, med hovedvekt på barnløshet, tidlig graviditet, hormonelle problemstillinger, prevensjon og plager i overgangsalderen.


Marianne Todd bildeAssistent Marianne Todd er utdannet helsesekretær. Hun har i mange år vært ansatt på Engen legekontor, Bergen